Atrium Hotel

Locatie : Potos, Thassos , Greece

Tel. 0030 25930 53400
Fax. 0030 25930 53404

E-mail
atrium@atriumthassos.gr

Site-ul: www.atriumthassos.gr

Cazare de lux în Thassos – Potos
Atrium Thassos 4 stele Hotel oferă camere spațioase de lux , camere mobilate cu gust și apartamente care oferă tot confortul și toate facilitățile dorite, de la hidromasaj până la acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit. Această unitate de cazare de lux din Thassos aproape de Limenaria creează atmosfera ideală pentru o vacanță în Thassos Potos.
Luxury Rooms & Suites in apropiere de Limenaria, Thassos
Camerele și apartamnetele cu Hotel Atrium 4 stele din Potos, Thassos, sunt proiectate pentru dreptul la viața privată și de familie impreuna. Plăcute , luminoase și aerisite, fiecare cameră și apartament oferă un balcon sau o verandă pentru a vă bucura de senzații complete de vară.
Cazare lângă Limenaria
Un nivel distinctiv de lux și confort este portretizat în toate camerele și apartamentele decorate cu un decor plăcut și caracteristici moderne, care evidențiază frumusețea mediului înconjurător luxuriant. Atrium Thassos hotel de 4 stele este locatia ideala de vacanta langa Limenaria si Potos .
Restaurante gastronomice din Potos, Thassos
Atrium Thassos hotel de 4 stele în Potos, oferă o varietate de restaurante gastronomice. Frumos “Restaurantul Olive Garden” situat lângă o livadă de măslini glorios, propune o varietate de preparate din bucătăria mediteraneană.
“A la carte Taverna”, cu un decor autentic ademenește setarea ideala de a vă bucura de pește proaspăt și fructe de mare delicatese de mare.
Desigur, “Barul Căpitanului” este locul ideal pentru a vă relaxa și a socializa în timp ce va puteti bucura de un decor unic al plajei din Potos .

Preparate din bucătăria mediteraneană în Potos, Thassos
Magnific “Restaurantul Olive Garden” este considerat printre cele mai bune din Thassos, oferă un mic dejun tip bufet somptuos și delicatese mediteraneene create cu cele mai bune ingrediente.
Preparate din bucătăria tradițională mediteraneană este combinat cu cele mai proaspete ingrediente și o serie de ierburi aromatice completează gustoase legume-rosii, usturoi, ceapa, ardei, vinete și dovlecei, creând specialități populare grecești. Setarea Restaurantul este ideal pentru a savura o cină gourmet în Potos, Thassos.

Taverna pește proaspăt, Potos, Thassos
Având pește proaspăt de mare este una dintre cele mai mari placeri ale vietii insulei. Atrium Thassos hotel de 4 stele “a la carte Taverna”, care se distinge printre restaurante locale Thassos, invită oaspeții să se bucure de pește proaspăt și delicatese nemaipomenite , fructe de mare, însoțite de o varietate de salate delicioase asezonata cu ulei de verde, măsline extravirgin.
Frumusețile naturale ale insulei Thassos sunt admirate la acest taverna unde peștele proaspăt și fructele de mare, însoțite de vinuri fine locale, și carne la grătar devin favorite de vară.

Hotel de lux în Thassos, Grecia
Înconjurat de grădini fantastice, cu măslini se întinde de la o plajă frumoasă, decor idilic al Atrium Thassos Hotel oferă o vedere la mare limpede și aer proaspăt, curat. Fermecător Atrium Thassos hotel de 4 stele în Thassos, Grecia, cu vedere magnifică și plajele aurii ale Potos, este obligat de a capta inima tuturor celor care au experiență in cazare luxurianta în Thassos.
Beach Hotel în Thassos, Grecia
Un hotel modern, plajă, exclusiv în insula Thassos, cu ospitalitate caldă și primitoare, Atrium Thassos Hotel este o alegere ideală pentru o vacanță de familie sau de o evadare romantică, în cazul în care luxul distinctiv este un stil de viață de plăceri noi, care surprinde magia Thassos Island la cele mai bune sale cote .
Thassos Servicii de lux .
Atrium Thassos hotel de 4 stele oferă o varietate de activități de sub soare pentru a umple fiecare moment și în aer liber se potrivi cu fiecare placul făcându-l ideal de cazare in Thassos Insula. Situat pe plajă, Hotelul Atrium Thassos ofera relaxare nelimitat și plăcerile de vară.
Acest hotel de pe plajă în Potos oferă facilități pentru activități energizante, doua piscine, o sală de sport complet echipată, tenis de masă și o saună pentru recuperare. Plaja este, de asemenea, completa, cu sporturi nautice, schi nautic, canotaj, paddleboats, parasailing și windsurfing, pentru revigorant experiențe. Atrium Hotel oferă, de asemenea, multe oportunități de a descoperi Thassos cu excursii cu barca, safari Jeep și yacht charter.
Pentru oaspeții mai tineri
Atrium Thassos Hotel este o bază minunată familie. Hotelul este situat pe o plajă fantastic al cărui ape de mică adâncime sunt ideale pentru copii mici. Există, de asemenea, o piscină pentru copii și loc de joacă, precum și servicii de babysitting (notificare prealabilă necesară).
Atrium Thassos Hotelul reciprocates oaspeților săi cu facilități extinse și servicii care promit vacanțe fără griji si relaxante .