Chatziandreou Hotel

Locatie : Prinos, Thassos, Grecia

Telefon: 0030 25930 71635, 71300
Fax. 0030 25930 71510, 71300

E-mail: info@chatziandreou-hotel.gr
Site: www.chatziandreou-hotel.gr

În zona Prinos la câțiva metri de portul din Skala Prinos si intr- un spatiu de șapte acri verde este situat Hotel Chatziandreou.
Chatziandreou Hotel cuprinde 22 de camere, receptie, restaurant, sala TV, piscina, bar, loc de joacă, parcare și un teren de baschet în aer liber. În mijlocul unei livezi mare la doar 500 de metri de mare, vă puteți bucura de pace mentala ce ai nevoie pentru vacanta de vara .
Chatziandreou Hotel este la 500 de metri de plajă, la 300 de metri de satul Prinos, și la 800 de metri de portul din Prinos. Chiar în afara intrarea principală a hotelului este o stație de autobuz de unde puteți merge în jurul insulei.
CAMERE
Există 22 de camere spațioase, care pot găzdui de la unul până la patru persoane ale unei familii. Fiecare cameră are o baie privată, TV, aer condiționat, mini-bar, telefon și radio .
RESTAURANT

Bucurați-vă de micul dejun și masa de prânz în restaurantul hotelului. Micul dejun tip bufet și masa de prânz porțiuni și salate proaspete. Vă puteți bucura, de asemenea de o băutură sau o cafea în barul din restaurant cu vedere la piscină și cazare luxuriantă.

PISCINA

Va puteti răcori în piscina care poate găzdui invitati mari și mici.Piscina este păzită de salvamari in timpul orelor de funcționare pentru o mai bună securitate .

Sunteți bineveniti la hotelul nostru pentru a avea o vacanta placuta.