Ismaros Hotel

LOCATIE: Platanitis, MARONIA, GRECIA.

Telefon: +3025330 61200
+3025330 61207

Site: www.ismaroshotel.com

Dorim sa va facem cunostinta cu hotelul nostru “Ismaros Hotel”, situat în Komotini și în special pe plaja Platanitis în Maronia.
Acesta este un hotel de 4 stele, construit pe o doisprezece de acri, la 50m de mare și cuprinde treizeci și șase de camere bungalow – apartamente (130 paturi).
Cele 30 de camere sunt construite in doua aripi. Aripa nouă, “Royal” a fost construit în 2009 și cuprinde zece (nou construite) camere (două, trei dormitoare si opt camere duble) saltele mat, jacuzzi, mini-bar, TV cu plasmă set, uscător de păr, seif și o verandă cu vedere la Marea Traciei …
Aripa renovată, “Classic”, cuprinde douăzeci si trei de dormitoare, cu mini-bar, TV cu plasmă, satelit, uscător de păr, seif, zece dintre ele ofera vedere la munte în timp ce alte zece au o verandă care vizionează Marea Traciei.
Apartamentele noastre sunt desprinse bungalou cladiri, cu o grădină privată și gratar.
La parter se afla un living destul de spatios, cu un șemineu, o mini bucatarie, o baie cu o cadă cu hidromasaj și un dormitor. Există o mansardă oferă două paturi de o persoană. Decorarea casei întregi se bazează pe utilizarea de lemn și de piatră, proba clară a arhitecturii traditionale, toate în armonie cu mediul natural unic, care combină munte cu mare.
Clădirea principală include receptie, cu spațiile în funcție de igienă, cafenea și sală de mic dejun, cu restaurant, cu o vedere spectaculoasă la Marea Traciei.
Curtea din fata spatioasa a cladirii centrale include două piscine din care una este pentru copii, bar de piatra , pergola-chiosc, camerele ședinței, umbrele de soare și de soare-paturi, gazon bogat și grădini de pietre .
În partea din spate a clădirii principale este o zonă de parcare spațioasă și patru clădiri cazarea șaisprezece bungalou-suite, cu grădini private.
În etaje demisolul clădirii principale există o sală de conferințe satisfacerea nevoilor de 150 de participanți, cu echipament potrivit, o sală de gimnastică, un spațiu pentru un mini-piscină și saună.
Hotelul nostru este deschis tot timpul anului, precum și restaurantul. La sfârșit de săptămână, în cea mai mare parte vara vom organiza seri muzicale cu cina la piscină.
Călătorii și excursii de zi cu zi pot fi organizate în orașe învecinate și destinații, după un acord special.
Locuri care merita vazute sunt deltele râurilor Evros și Nestos, centrul vechi al orașului Xanthi, site-ul arheologic al Maronia și în alte locuri de frumusețea naturală și de interes de mediu.
Suntem întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru informații suplimentare. Ne-ar fi bucuroși să vă găzdui în oaspeții noștri – gratuit – pentru a vă permite să modeleze propria impresie pe cele de mai sus.