Thassos Inn

Locatie : Panagia , Thassos , Grecia .

Telefon: +30 25930 61612, +30 25930 61634
Fax: +30 25930 61027
Mobil: +30 6944718110, +30 6948829260

E-mail
info@thassosinn.gr
Website
http://www.thassosinn.gr

Cu origini tradiţionale, cu mult bun gust şi foarte prietenoşi cu mediul înconjurător, membrii familiei Manolopoulou au construit în ultimii ani un hotel care nu este deschis numai vara ci şi în timpul iernii. Hotelul se numeşte THASSOS INN.
Hotelul este amplasat în centrul localităţii Panagia unde am creat pentru dumneavoastră un loc călduros şi primitor în lunile de vară dar şi în timpul iernii. O construcţie bogată în materiale naturale din lemn şi piatră adusă din regiunea noastră pentru cei care caută tradiţionalul; hotelul nostru este soluţia ideală pentru o zonă cu platani şi izvoare cu apă cristalină.
La 6 km de hotelul nostru se află capitala insulei. Puteţi vizita Golden Beach care este la 3 km distantă, 5 minute de mers cu maşina. Hotelul este amplasat la 20 de metri de „izvorul îndrăgostiţilor”. Se spune că dacă oamenii aruncă un bănuţ în izvor şi îşi pun câte o dorinţă, aceasta se va îndeplini. Acesta este şi motivul pentru care izvorul atrage atât de multe cupluri de îndrăgostiţi.
Hotelul nostru dispune de o sală de mese, un café-bar.
Locaţia hotelului „Thassos Inn” este propice pentru drumeţii. In apropierea hotelului şerpuiesc multe cărări. „Cărarea piraţilor” este lângă hotel. În trecut, din cauza ameninţărilor piraţilor din Marea Egee, satele şi mănăstirile din Thasos au fost mutate în partea centrală a insulei spre zone muntoase mai sigure şi care nu se vedeau de pe mare. Cărarea ducea spre un luminiş de unde sătenii puteau vedea dacă vasele piraţilor erau pe mare.
Pe o rază de 100-300 metri găsiţi supermarket-uri, restaurante şi taverne. Pentru cei care vor să se distreze există baruri, cluburi şi cluburi de noapte pentru a petrece nopţi greceşti; sunt amplasate în locuri în care să nu deranjeze pe ceilalți.
O propunere diferită intr-una din cele mai frumoase localităţi din Thassos, primire de calitate, ambianţă familială, servicii nonstop, călătorii, activităţii şi preţuri mici. Acestea sunt unele din numeroasele trăsături şi facilităţi oferite de hotelul Thassos Inn. Vă aşteptăm şi vă promitem o şedere excelentă şi de neuitat.

Hotelul „Thassos Inn” este o oază de linişte şi euforie care evocă imagini din alte epoci. Căldura decoraţiilor cu mobilier elegant şi gravuri care acoperă pereţii din piatră se amestecă cu cadrul verde şi oferă invitaţiilor posibilitatea să stea într-un paradis de lux.
Autenticitatea arhitecturii se păstrează prin folosirea de materiale naturale precum lemnul şi piatra care domină creând un cadru mirific pentru vizitatori având parfumul de altădată amestecat cu confortul zilelor noastre.
Hotelul „Thassos Inn” oferă ospitalitate sinceră şi frumuseţe incomparabilă la poalele munţilor din Thassos cu vedere la marea albastră.
Datorita amplasării sale, în hotel se înregistrează temperaturi joase pe toată perioada verii dar fără să fie frig, astfel incat turiştii nu au nevoie de haine călduroase în timpul serii. Nu există ţânţari aşa că şederea dumneavoastră în hotel va fi şi mai plăcută.
Hotelul oferă acces Wi-Fi la Internet.
Camere duble
Simplă – min. 1 persoană – max. 2 persoane
Dublă – min. 2 persoane – max. 3 persoane
Dotări
Balcon / Terasă
Vedere la mare sau la munte
Sală de baie cu cabină de duş
Aer condiţionat – Încălzire centrală
TV
Linie telefonică directă
Frigider
Uscător de păr
Produse de igienă şi îngrijire