Maria Hotel

LOCATIE: Potos, Thassos, GRECIA
TELEFON: 0030 25930 51212/53235
EMAIL: potoshtlmaria@yahoo.com

Hotelul Maria este situat în centrul orașului Potos (a se vedea harta Google), precum și personalul, Maria și Helen va asigura că primiți ospitalitatea de renume greacă a insulei Thassos. Cu mulți ani de experiență, știm ce vrei de la vacanta ta si vom face tot posibilul sa te ajutam .
 Patru minute de mers pe jos de plajă de restaurante și baruri și două minute de centrul orasului, Maria Hotel este situat ideal.

Când v-ați săturat de plajă va asteptam înapoi la Maria Hotel și la o baie relaxantă în piscina sau la o băutură la barul de la piscină .

Bucurați-va de o băutură cu prietenii la TV prin satelit si relaxativa
Copii nu se vor plictisi indiferent de ora din zi. Sunt tratati cu multe bunatati cum ar fi înghețată, snacks-uri, o piscină pentru copii și o zonă de joacă tot într-un spațiu închis, ei sunt liberi să joace în timp ce parintii se relaxeaza . Pentru copiii mai mari există o zonă de agrement la 60 de metri distanță.
Studiouri și apartamente sunt disponibile la Maria Hotel și o atenție deosebită este luată în curățenia și decorul camerelor . Toate camerele au urmatoarele facilitati:
• bucătărie și frigider
• duș
• aer conditionat (contra cost)
Studios
• Toate studiourile vor găzdui 2 – 3 persoane în confort și constă într-o cameră mare, cu bucătărie și un duș . Acesta va avea, de asemenea, un balcon sau terasă cu mese și scaune pentru acea seară romantică de unde ne uitam la apus de soare .
• Apartamente
• Fiecare apartament poate găzdui 4 – 5 persoane foarte confortabil si este format din 2 dormitoare, o bucătărie și baie proprie cu duș. Ca și în studiouri, va avea un balcon sau terasă pentru a sta la soare și din nou vor avea masa si scaune pentru a putea să se relaxeze în particular, dacă doresc acest lucru.

Toate camerele sunt foarte bine prezentate și la un standard ridicat. Curatenia este foarte importantă și există un serviciu de curățenie zilnic (cu excepția duminica). Toate camerele au un telefon și există un seif la recepție pentru obiecte de valoare.