Bio Olivenöl Extra Virgin

Telefon

prinos, thassos, kavala, 64010

E-mail

vourvou@web.de

Website

http://olivenoel-dimitra.netfirms.com/

 

Containere cu 2,5 litri şi 5 litri de ulei de măsline “Dimitra” sunt etichetate după cum urmează:
PRODUS: de aur de măsline “Dimitra” de Prinos – Thassos este la o temperatură de până la max. 27 C presat la rece. Proprietăţile “extra virgin” ulei de măsline sunt aciditate scăzută, bogate in proteine ​​vegetale şi vitaminele A şi E. Prin tradiţie şi istorie de cultivatorii de măsline au invatat cele mai bune metode de manipulare a fructelor preţioase de măsline . Pentru recuperarea acestui ulei de măsline de aur preţios este securizat.

Imunitate  si  efect terapeutic

APLICARE:  Uleiul  de măsline “Dimitra” trebuie să fie depozitat la loc uscat şi întunecat. Opitma temperatura de depozitare este de 10-16 C. În aceste condiţii, se coace ulei de măsline îşi păstrează toate substanţele sale ONU valoroase pentru utilizarea acestuia. Este folosit crud în salate şi în pâine şi brânză feta asezonata cu oregano. Mancare gatita, ar trebui la sfârşitul procesului de gătire sunt ataşate.

*

Uleiul de masline este o grasime sanatoasa si versatil, scade nivelul de colesterol prin conţinutul său ridicat de acid oleic (pana la 80 la sută) şi este benefic pentru inima si arterele.
*

Indicator de calitate pentru un ulei de măsline sănătoase şi gustoase este conţinut de acizi graşi, care trebuie să fie suplimentare ulei de măsline virgin pentru mai puţin de 0,8%. Acest lucru poate fi realizat cu recoltare adecvate, depozitare şi prelucrare a măslinelor.
*

Gustul este uşoară, cele două de primă clasă uleiuri de măsline, aroma fina si culoarea galben auriu. Ambele sunt uleiurile presate la rece.
*

Pe insula Thassos, Maslinul este cultivat chiar şi în acelaşi mod ca şi în trecut. Soi de măsline “Throumba” care există doar în Thassos este un soi protejat (IGP – indicatie geografica protejata, IGP indicaţie geografică protejată) şi este adecvat în special pentru producţia de măsline şi ulei de măsline.

Organic presat la rece ulei de măsline din Thassos, protejată indicaţie geografică IGP (indicaţia geografică protejată) este o marcă oficială a calităţii pentru produsele agricole trebuie să fie îndeplinite pentru anumite condiţii, cum ar fi Detectarea de caracteristicile regionale şi tradiţionale, de producţie şi de prelucrare în zonele geografice specificate, etc