Limenariotissa Taverna

Adresa
LIMENARIA, THASSOS, GREECE, 64002

Telefon
00302593052956-00306976883638

E-mail
halati@limenariotissa.com

Website
http://www.limenariotissa.com

 

Şi un pic de poveste …

198 … Limenaria Thassos, undeva în sat era o familie care a avut un Baxe ….! plantată roşii, castraveţi, ardei si multe alte produse pure. Până la o zi au decis să deschidă o afacere, o tavernă şi o Charilaos (bunicul meu) a avut un talent ca fripturi şi Helen (bunica mea), ca un bucătar a fost cel mai bun cartier.
Desigur, bunica a fost teamă de astfel de activităţi şi a spus frecvent sale ceea ce suntem cooking> Dar bunicul … şi nu o poveste lungă scurtă, creând LIMENARIOTISSA Taverna în 1987 şi numit după ce autoritatea a arătat nobilimea a femeii Limenaria. Desigur, restaurantul este acum în acelaşi loc în aceeaşi familie. Doar bunicul şi bunica ei nu mai lucrează aici.
Cu toate acestea, oferind chiar şi sfaturi pentru noi, copiii lor, în scopul de a îmbunătăţi mulţumi clienţii noştri. Cel mai important lucru este că, chiar dacă a schimbat personalului său, chiar dacă spaţiul renovat, LIMENARIOTISSA rămâne o afacere de familie care continuă combinarea idei noi, cu valorile vechi, cele din 198 …
PROTERGATES RESTAURANT
Harilaos Stamatiou Stamatiou, Helen (bunic, bunica)
Actual de posturi
Stamatiou Elias —> proprietar (tata)
Stamatiou Harilaos (fratele meu)
Eleni Stamatiou (I)
VA MULTUMIM prin inima NOASTRE
Tasos pentru ajutorul lor valoroase în magazin
Vă mulţumim pentru Taso
Stelios care a făcut altruist pagina
Multumesc Stelios
Thassos şi Maria ne-a ajutat şi ne ajută în momentele dificile le multumim matusa