Mouses Taverna

Adresa
Limenas TOWN, Thassos, GRECIA, 64002

Telefon
0030 25930 23697

Website
http://www.taverna-mouses.gr

Bine ati venit la Mouses, una dintre tavernele cele mai cunoscute şi dedicate de pe Thassos! Situat la doar 100 de metri de bacul principal al insulei, in orasul capitala Limenas, servirea şi furnizarea de preparate delicioase într-o atmosferă caldă şi încântătoare de peste 8 ani! Ne luam foarte în serios treaba noastră şi muncim din greu pentru a oferi tuturor clienţilor noştri cele mai bune servicii şi cele mai delicioase preparate pe care le vor experimenta vreodata pe Thassos. Spunem oaspeţilor pentru că este modul în care percepem şi să trateze toţi clienţii noştri, cu cea mai mare curtoazie şi respect, ca în cazul în care sunt prietenii noştri personali. Servicii prietenoase si rapide, produse alimentare delicioase, atmosfera deosebita si preturi rezonabile sunt cele care ne fac astfel de un mare succes şi este motivul pentru care vom vedea aceleaşi feţe intorc din nou!

Oferim o mare varietate de salate proaspete facute cu legume din gradinile noastre proprii organice, oferte excelente  de carne macră, care este aleasa de  măcelar locale prin calitatea noastră cu alimente şi inspector siguranţă, peşte proaspăt, care este adus la noi de la pescarii locali care au făcut captura în apele curate din  Thassos, la ocazii speciale, noastre populare “Kotosouvli”, care este o friptură de porc delicios pe o frigare. De asemenea, foarte speciale, care Moyses numai are de oferit, este home-made caramida-cuptor de pâine coaptă! Mănâncă-l cald şi o baie in sos de usturoi noastru special si sa se simta papilele gustative devenit brusc excitat! Avem o mare varietate de băuturi şi băuturi pentru a merge cu masa dumneavoastră. Alegeţi din băuturi cola, sucuri, sticlă şi bere la halbă, sticlă şi vinul casei, ouzo, tsipouro (ouzo local-a făcut), Retsina, o varietate de băuturi alcoolice, cocktail-uri şi cafele. Ce poate fi vreodată în starea de spirit de, suntem siguri să-l aibă. Dacă nu este în bucătărie mouse-uri “, atunci vom avea cu siguranta aceasta în sora-bucatarie” Le Muse “!

Distractive oaspeţii noştri este la fel de important pentru noi ca hrănirea acestora. De aceea, două nopţi în fiecare săptămână avem o etapă muzică live în cazul în care muzicieni talentati greci se joacă şi cântă muzică tradiţională şi de distracţie pentru amuzamentul clienţilor noştri “. Simte-te liber să te ridici şi să da-i  mâna cu ceilalţi şi sa  dansezi toată noaptea! Dacă aveţi nevoie de băuturi mai mult de motivaţie, vom fi bucuroşi pentru a le oferi!

Deci, dacă sunteţi în zonă şi sunteţi în căutarea pentru o experienţă minunată, zi sau noapte, bun venit la Mouse Taverna!