Aegean Villas

Adresa
Thassos, Potos

Telefon
0030 25930 53367

E-mail
lyneread@otenet.gr

Website
http://www.thassos-island.com/pages/aegean_villas/

Aegean Villas sunt deţinute de către un cuplu  englez şi sunt situate în partea de sud a insulei, în satul pitoresc  Potos.

Vilele din Marea Egee sunt stabilite printre plantaţiile de măslini şi sunt înconjurate de peisaje frumoase la munte, aici puteţi găsi pacea şi liniştea pentru o vacanţă relaxantă şi odihnitoare şi totuşi este doar o plimbare de 5 minute de centrul principal.

Villas din Marea Egee oferă apartamente mari si spatioase care  au fost mobilate cu dragoste şi-ar găzdui confortabil 4 persoane. De asemenea, animalele de companie sunt în orice moment bun venite la noi.

Toate apartamentele au un dormitor separat cu un pat dublu si mobilier, un salon, care are un 1 cu două locuri şi 1 cu trei locuri pat-canapea, o zonă de luat masa, o bucatarie complet utilata, inclusiv frigider, chiuveta, aragaz cu cuptor mici şi aragaz hota. Există un duş separat cu toaletă şi bazin piedestal de mână.

Fiecare apartament este dotat cu SAT-TV, telefon, internet, aer conditionat  şi fiecare unitate are incalzire centrala .

Fiecare apartament are intrare proprie şi are vedere la munte sau la mare, 4 dintre apartamente au balcoane de sus în timp ce cea mai mică 3 sunt plăcut cooler în zilele fierbinţi şi nopţi. Există facilităţi de parcare şi fiecare apartament are locul de parcare proprie.