Agatha Thassos

Locatie : PARADISE BEACH , THASSOS , GREECE
TEL : +30 25930 51925
TEL : +30 25930 41200
TEL : +30 69723 41866
E-mail: info@agatha-thassos.gr
Website : http://www.agatha-thassos.gr

Agatha Studios & Apartments sunt situate într-o zonă liniștită, la doar câteva minute de mers pe jos de nisipurile matasoase din Paradise Beach, Thassos.
Studiourile și apartamentele noastre oferă priveliști uimitoare, precum și toate facilitățile de veți avea nevoie pentru un sejur confortabil și relaxant. Aici puteți combina pacea și liniștea cu mediul nostru exotic ce îți taie răsuflarea lângă mare, care garantează o experiență de neuitat pentru toată lumea.

Împreună cu studiourile și apartamentele noastre, avem, de asemenea, o grădină frumoasă, cu o zonă pentru grătar, unde oaspeții se pot bucura de gratar si mananca in aer liber . Suntem foarte ușor de găsit si va oferim o mulțime de locuri de parcare gratuite.
Suntem situati chiar lângă șoseaua principala din Thassos, oferind clienților noștri un acces rapid și ușor in tot restul insulei, pe care o veti descoperi atragatoare .

Doar la o scurtă distanță de hotelul nostru, veți găsi alte servicii, inclusiv o piață mini, snack bar, bar pe plajă, precum și un restaurant.

Facilitati hotel :

Grădină
Gratar Grill
Parcare
Aer condiționat Bucătărie
Televiziune
Frigider
Balcon
Fierbător de apă
Mașină de cafea
Baie privata