Boomerang Studios

Potos – THASSOS – GRECIA

E-mail: tokatlid@yahoo.com
Telefon: +30 25930 51137 (Boomerang Studios)
Mobil: +30 698 328 3652 (anchete în limba engleză și greacă)
+30 698 225 6661 (anchete în limba germană)
+30 699 566 9369 (anchete în limba sârbă)
+30 693 642 0285 (anchete în limba spaniolă)

Boomerang Studios (cunoscut anterior ca Central A.I. Studios) și Boomerang Bar sunt părți ale unui stil de vacanță, administrat de o familie, pe insula idilica Thassos, care este situat în colțul de nord al Mării Egee, și lăudat pentru frumusețea sa naturală, nealterata.
Boomerang Studios sunt bine renumite pentru standarde ridicate de ospitalitate si igiena. Un alt factor să iasă în evidență pentru apartamentele noastre este parcarea noastră privată corespunzătoare în incinta hotelului, cu locuri de parcare dedicate pentru fiecare studio. Parcare are o intrare securizată și este sub 24 de ore de supraveghere CCTV. Acesta oferă o posibilitate unică de a avea masina parcat chiar lângă cazare în centrală Potos. facilitate de parcare este publicitate pentru districtul central Potos multe spatii accros, dar în realitate oaspeții sunt îndreptate spre parc într-o parcare publică, în multe cazuri, la sute de metri distanță de cazare lor.
Pentru a avea acces la această parcare publică merge din centrul orasului Potos unul trebuie să traverseze un drum principal aglomerat. Șederea la Boomerang Studios va avea mintea setata confortabil pe a avea un timp minunat cu familia ta, insted temându-calvarul de zi cu zi de a găsi o parcare pe străzile înguste din Potos agglomerate

Facilități:
– Aer conditionat
– Wifi
– Baie
– Parcare liberă
– Tv
– Personal ajutator
– Bar de plajă

Studiourile noastre

Familia este cheia si Scopul nostru este pentru tine de a avea o vacanță minunată, fără griji în timp ce stai cu noi. La Boomerang Studios am pus un accent puternic pe curățenia absolută.
Suntem pregătiți pentru a va asigura că și copiii dumneavoastră se simt bine și în condiții de siguranță, în orice moment într-un mediu curat spumant. Studiouri nou-renovate sunt placute, destul de spațioase și bine echipate pentru a satisface orice nevoie pe care le poate avea.

Există trei tipuri de studiouri oferite:
• Studiouri de familie
• Studiouri Standard
• Studiouri Economice

Studiouri de familie
Studiourile s, care pot satisface pentru anumite familii de până la 4 persoane + 1 copil. Studiourile de familie sunt împărțite în două zone separate. O zonă separată de dormitor are un pat dublu și un pat de o persoană, precum și o zonă separată de luat masa alături de o bucătărie și o masă are încă un alt pat. Acest tip de studio are un balcon foarte lung, confortabil și suficient de spațioasă pentru confortul familiei.
Studiouri standard
Acesta este tipul nostru cel mai popular de studio. Standard Studios sunt standard de dimensiuni pentru a satisface cupluri sau familii mici, cu un singur copil. Ele sunt confortabile. Studiourile noastre standard sunt situate la primul și al doilea etaj al clădirii noastre. Fiecare Studio standard are un balcon privat. Acestea includ, de asemenea, toate caracteristicile noastre standard, inclusiv o bucătărie privată, o baie privată modernă și un loc de parcare privată.
Economy Studios
Economy Studios sunt o alegere perfectă pentru familiile cu buget. Ele au toate caracteristicile frumoase ale Studios noastre standard, dar fiind la nivelul de la parter, acestea nu au balcon. În schimb, există o curte de odihnă din zona disponibilă pentru utilizarea oaspeții care stau la Studios Economy. Acest tip de studio are 4 paturi: un pat dublu și un set de două paturi supraetajate pentru copii. Ele prezintă o opțiune mai economică, de familie.

Locația noastră

Cu toate Boomerang Studios sunt situate în centrul Potos, poziția lor reală este surprinzător de liniștită și aproape rezidențiala.
Dacă ați ieși pe ușa din față, te vei găsi pe stradă liniștită, doar continua mersul pe jos și după câtiva 50m veți fi în centrul întâmplării – pe frumoasa plaja de nisip, căptușite cu restaurante, cafenele și baruri (nu ratati barul Boomerang!) – sau de mers pe jos de-a lungul cartierului comercial principal, în cazul în care veți găsi magazine, supermarketuri, farmacie si cabinet al unui medic .

Vecinătatea noastră

Potos este un oraș fermecător, vibrant puțin în sudul insulei, cu o atmosferă și o notă cu privire la aceasta, în cazul în care turismul nu a devenit încă o industrie și vă puteți simți în continuare că voi trăiți în rândul grecilor și că gustam grecul mod de viață într-un sat mic, tradițional de coastă.

Insula noastră
Sunt atât de multe părți la această frumoasă insulă din Marea Egee, care fac cu crawlere sub piele, și de aceea ne vedem atât de mulți dintre oaspeții noștri se întorc în anul Thassos, după an, după an – vrajiti prin frumusețea sa brută, nealterata .

Va asteptam cu drag !