LOCATIE: Astris, Thassos, Grecia.
TELEFON: (+30) 2593031233
MOBIL : (+30) 6972419996
E-MAIL : info@kalliopishouses.gr
WEBSITE : www.kalliopishouses.gr

Bine ați venit la frumoasa insula Thassos. In partea de sud a insulei, este Astris . Acolo, apartamentele va așteapta în timpul verii pentru vacanțe magice. Apartamentele sunt noi , lafel si mobilierul .
Suntem pozitionati la 300 de metri de mare și la 100 de metri de pădure. Apartamentele au balcoane cu o vedere la mare și la pădure. Nu este loc pentru parcarea automobilelor. Apartamentele au două camere cu 4 paturi, bucătărie și baie.
Fiecare apartament este dotat cu televizor, aragaz complet echipat, aer condiționat, uscător de păr, în condiții de siguranță pentru a păstra obiecte prețioase, apă caldă toată ziua și nu în ultimul rând un frigider .
Avem posibilitatea de camere cu 2 paturi, 3 paturi, 4 paturi si posibilitatea de un al cincilea pat .
Pentru rezervări care sunt realizate prin contact Internet, oferim un ghiveci de flori tradițional clementitious într-un stil vintage.

Bucurați-vă de perspectivele uimitoare și impresionante din camerele noastre in peisajul armonios verde cu toată frumusețea naturală a insulei – un mediu ideal pentru o vacanță fără griji, fără întreruperi!
Casele Kalliopis sunt alegerea ideală pentru vizitatorii de fiecare vârstă și vă permit să vă petreceți vacanța de vară într-o atmosferă plăcută și relaxanta .
Plaja este la numai 500 de metri de casele noastre. Mai puțin de un kilometru există Beach Santi și, de asemenea, populara Psilli Ammos Beach, care oferă caracteristici terapeutice, nu este departe.
Va asteptam .