Nikolas Studios

Adresa
Golden Beach, Panagia-Thassos, Grecia, 64002

Telefon
(0030) 25930 62122                   (0030) 6947 613302

Fax
(0030) 25930 62133

E-mail
info@nikolas-studios.gr

Website
http://www.nikolas-studios.gr

Despre noi …
Într-o distanta de 100m de la cele mai frumoase plaje din Thassos, Chrisi Ammoudia (Golden Beach), într-o zonă de 1.500 m, este Nikolas STUDIOS. Clădirea cu două etaje este format din 10 apartamente si este inconjurata de o zonă de gazon mare în timp ce ea are, de asemenea, ΒΒQ şi teren de joaca pentru prietenii noştri mici să se joace în timp ce vă bucuraţi de o cafea sau o băutură la CAFE Nikolas.

Apartamente ..
Fiecare apartament este  de 21 m şi toate oferă verande cu vedere splendidă asupra mării şi băi cu apă caldă toată ziua, bucatarie complet utilata, frigider, aer conditionat, televizor, uscător de păr seif şi sala de mese, pat scaun care poate transformat în pat, în timp ce dormitor are un pat dublu.

Locul de amplasare …
Skala Panagias este situat la doar 9 km distanţă de portul din Thassos. Puteţi ajunge Thassos cu feribotul de la Keramoti de Kavala. Puteţi face câte-o zi excursii de pe insula si vizita  de asemenea restul de plaje cum ar fi trupe plajele, Paradisos şi Tripiti. Puteţi merge  de asemenea  căile splendide ale  insulei, bucuraţi-vă de  excursii cu un jeep sau chiar sporturi nautice pe plajele sale. Puteţi gusta o mulţime de peşte proaspăt în taverne mici din Skala Panagias şi puteţi face  cumpărături in apropiere.