Pensiunea ARETI

Adresa:
Skala Potamias, Thassos,  Grecia, 640040

Telefon:
+30 25930 61047,     +30 69972 18967

E-mail:
pansionareti@gmail.com
pensionareti@yahoo.gr

Website:
pensionareti.blogspot.gr

Facebook
www.facebook.com/pension.areti

In insula de smarald, Thassos, in nordul Mării Egee, unde muntele este conectat cu marea și natura dă cu generozitate pentru a localnici si vizitatori toate deliciile, prin plantații de măslini și viță de vie de pe coasta de La Scala Potamias , sunt apartamentele ARETI , care își oferă serviciile cu grijă și dragoste, de 30 de ani.
Camerele “Areti” este situat în satul Skala Potamias pe strada principală și la o distanță scurtă de plaje frumoase “Coasta de Aur” și “Golden Beach”.
Complexul este construit pe o suprafață de 4 hectare, cu 6 camere recent renovate și complet echipate, cu verande spațioase, care au acces direct la grădină și vederi minunate ale munților și plantații de măslini din jur.
 
Toate camerele au o chicinetă, frigider, ceainic, bucatarie ustensile, televizor, aer condiționat, băi private și apă caldă oricând. Ele pot găzdui între 2-4 persoane.
 
În curte există mese și scaune pentru a se bucura de soarele de vară lângă florile noastre,o inghititura cafea sub umbra copacilor sau a petrece o seară liniștită cu prietenii tăi, sub cerul înstelat. De asemenea, există un gratar, loc de joaca pentru cei mici, si loc de parcare convenabil.
 
Locul de amplasare de ofertele noastre de cazare acces ușor și direct la orice ai nevoie, asigurând în același timp pacea ta și relaxare departe de locurile zgomotoase și aglomerat.
Complexul se află la doar 300 de metri de plajă (9 minute de mers pe jos, 1 minut cu mașina sau motocicleta), la 400 de metri de centrul orașului și de piață, în care există restaurante, magazine, baruri, cafenele etc
În timp ce foarte aproape de complex există o brutărie, chioșc, stație de autobuz, mini market, (ATM) ATM, tavernă și stație de combustibil ( benzina si motorina ) .