LOCATIE: Potos, Thassos, GRECIA
TELEFON: +30 694 577 3068
E-MAIL : pinelopimyqueenpotos@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Pinelopi-Studios/367778379960681

“Pinelopi STUDIO ” sunt situate în centrul orașului Potos, la 30m de promenadă și 150-200m de plajă.
Când veniti de la Limenaria, imediat după Hotel Alexandra Beach, la dreapta se intra într-o stradă care duce oblic spre mare. După 200m veți găsi un magazin de pe partea dreaptă a străzii și o brutărie pe partea stângă. Langa magazin este o stradă îngustă care duce intr-o fundătură.
La capătul aleii de 40m , pe partea dreapta este Villa Pinelopi.

Să spunem că aceasta casa este la 3 minute de plajă , de 30 de metri de la super-piață, 40m de brutărie. Este zona centrala a orasului, dar intr-un loc linistit.

Casa nu este noua , iar studiourile sunt modeste , dotate cu mobilier clasic din lemn, dar spațioase și curate.

Acest hotel nu este pentru oamenii pretentiosi , dar este situat in centrul statiunii Potos , dar departe de aglomeratie si zgomot .

Casa are 4 garsoniere si un apartament. Trei studiouri sunt la parter, în timp ce un apartament și un studio sunt la etaj. Unul dintre studiourile triple de la parter este un pic mai mic decât altele, și costă 5 € mai mult și este vândut ca un studio dublu.

Studiourile au un pat dublu și un pat simplu, și, dacă este necesar, se poate pune un pat suplimentar.

Fiecare studio are o bucătărie, televizor și aer condiționat, balcon si baie, uscator de par.

Apartamentul este foarte spatios, are doua dormitoare cu doua paturi simple, o terasă și o bucătărie separată și sală de mese. Deoarece nu există camere tranzitorii, este potrivit pentru două cupluri.

Vila dispune de o parcare privată, dar o parcare publică, gratuită este la doar 200 m de vila.

Dacă doriți cazare la prețuri accesibile în inima orașului, la un pas de toate conținuturile care le ofera Potos, atunci studiourile Pinelopi sunt o alegere excelentă.