Pleiades Apartments

Adresa
Potamia, Thassos, Grecia, 64004

Telefon
00302593062014-69382 30485-69326 17872

E-mail
info@pleiades-thassos.gr

Website
http://www.pleiades-thassos.gr

Pleiade Apartamente in Skala Potamia, Thassos oferă apartamente confortabile şi spaţioase la doar 100 de metri de Golden Beach. Alaturi de cazarea plăcuta într-o locaţie convenabilă, de asemenea  oferim clienţilor noştri o ospitalitate caldă greaca, precum şi orice ajutor sau informaţie  de care au nevoie pentru a petrece mai bine concediul  lor de pe insula frumoasa  din Marea Egee. Oferim cazare moderna şi o locaţie sigură pentru oaspetii nostri pentru a parca vehiculele lor.Apartamentele sunt recent construite, fiind folosite  pentru prima dată în vara anului 2008.

Situat la doar o scurtă plimbare de o multitudine de restaurante, supermarket-uri magazine de suveniruri, şi magazine de plaja, noi vă oferim combinaţia perfectă pentru o vacanţă plăcută şi de neuitat pe Thassos.Posibilităţile sunt infinite aici, în cazul în care vă puteţi bucura de vreme plăcută în timp ce înotati  în marea caldă şi puţin adâncă, o excursie pe jos sau pe pantele de Mt. Ipsario, sau exploraţi ruinele răspândite în întreaga insulă .

Rămâi cu noi, vă vom garanta o experienţă remarcabilă într-un loc unde cultura greacă este încă în viaţă. Bucuraţi-vă de frumuseţea şi tradiţiile din Grecia, pe una dintre insulele cele mai tradiţionale şi neatinse greceşti.