Sikoudis Gorgona Beach

locaţie
Sk. Rachoniou, Thassos, GRECIA, 64010
telefon
0030 25930 81032
fax
0030 25930 81032
E-mail
sikoudis-gorgona-beach@hotmail.gr
website
http://www.sikoudis-gorgona-beach.gr

Noi ne aflam într-un sat frumos şi liniştit numit Skala Rachoni, Thassos. Va oferim cazare în imediata vecinătate a o plajă de nisip minunata cu apa cristalina si o vedere încântătoare a Greciei continentale.

Cazarile  noastre includ camere şi de asemenea, camere de 2 locuri cu vedere la mare, care pot dormi intre 2 pana la 7 persoane. La parter este o tavernă tradiţională, unde vă puteţi bucura de o masă delicioasă într-o atmosferă minunată cu vedere spre mare. Oferim mic dejun englezesc ca o opţiune, care este servit în fiecare dimineaţă în  café-patiserie noastra  de lângă camere. De asemenea, oferim şi room service pentru oaspeţii noştri, astfel încât cu confortul de doar un apel telefonic putem livra alimente şi băuturi la uşa ta, la orice oră din zi.

Există şezlonguri şi umbrele pe plaja disponibile de a folosi gratuit, iar noi oferim locuri de parcare gratuite.Soseaua de centura din Thassos este la doar 50 de metri distanţă, care vă oferă acces complet şi uşor la toate plajele, satele, şi atracţii în jurul valorii de toate Thassos.