Studio Voulalas

Locaţie
Rachoni, Thassos, GRECIA, 64010
Telefon
(0030) 2593081184      , (0030) 2593081354 0030) 6945828400,             (0030) 6959772873
E-mail
info@studios-voulalas.gr
Website
http://www.studios-voulalas.gr

În conformitate cu mitologia greacă, Thasos, fiul lui Aginora regat feniciene  a fost  primul rezident de pe insula. Potrivit legendei greceşti, atunci când Zeus a luat forma unui taur şi a apucat Europa, Aginoras (tatăl său), a trimis cei patru fraţi pentru a căuta ei cu o ordine clară, nu să se întoarcă acasă fără ea. Cu toate acestea, nici unul dintre fraţi a reuşit să găsească ei şi de căutare de oprit după mai mulţi ani. În timp ce Thassos a fost cautarea, descoperit insula bogat şi fertil în care a instalat şi a dat mai târziu numele său .

Insula este situată în Golful Keramoti. Insula este uşor de accesat; feriboturi în care acestea de călătorie de la Peramo, Kavala si Keramoti. Thassos este una dintre puţinele insule greceşti care este aproape în întregime acoperită de pin grosime si paduri de brad. Insula este o combinatie perfecta pentru concediu de munte total natura pură şi 95 km de o frumusete de coastă în cazul în care vă puteţi bucura de apele limpezi ca cristalul.

Datorită climei sale blânde şi calitatea apei coboară din munţi, orice cultură de pe insula este posibil. Iniţial, vegetaţia forestieră a fost motivul pentru care industria lemnului a fost dezvoltat, astfel cum a fost, de asemenea, construcţii şi inginerie construcţiilor navale.

Pădurile de pini, produce hrana pentru principalele miere celulele şi să creeze unul dintre cele mai bune proprietati de miere în Grecia. Alte produse pe baza producţiei de miere în Thassos este lemn de nuc, merluciu de nuci de miere.

Cultivarea de măsline este, de asemenea, una dintre profesiile cele mai populare de pe insula. Ulei de măsline şi de la Thassos au produs una dintre cele mai mari forţe în regiunea de producţie de petrol din nordul Greciei, ca soiul cultivat cimbru este un tip special de măsline unice în lume.

Vă sugerăm să vizitaţi site-urile arheologice şi muzee, cu exponate importante. Nu pierdeţi merge în jurul insulei, aproximativ 100 km de reţea de drumuri este destul de dezvoltat. Bucuraţi-vă de mâncare tradiţională şi frumoasele plaje din Thassos.
O cameră cu 2 paturi 30 euro aprilie mai iunie şi 35 august jouli euro septembrie oktomper 30 de euro pentru 3 pat 5 euro mai mult.