Studios Doukas

Locatie : Potos , Thassos , Greece
Tel1.+302593051925
Tel2.+302593041200
Mob1.+306972341866
Mob2.+306938575031

E-mail: info@studios-doukas.gr
Website : www.studios-doukas.gr

Bine ati venit la Studios Doukas in Potos , Thassos !

Camere Studios Doukas de inchiriat , este un complex frumos, care este format din studiouri confortabile , situat la partea de sud a insulei Thassos , in localitatea Potos .

Complexul este construit intr-o locație liniștită și calmă , într-un mediu profund cu natura verde , dar este, de asemenea, în apropiere de centrul orașului Potos și de plajă . Astfel putem oferi vacanțe unice și relaxante în Thassos !
Camere de inchiriat in Thassos

Camerele Studios Doukas sunt confortabile și largi , sunt capabile de a găzdui 2 – 4 persoane și sunt amplasate în intr-o zonă liniștită , la doar 200 de metri de centrul orașului Potos . Fiecare cameră din Studios Doukas , este complet echipata și are o bucătărie privată .

Studiouri Doukas facilitati :

Aer condiționat
Televizor
Baie
Balcon
Bucatarie complet utilata

Curte
Aproape de centru
Locație liniștită
Parcare
Gratar

Potos este situat la partea de sud a insulei Thassos si este una dintre cele mai populare destinatii din cauza atmosferei sale cosmopolite și a plajei minunate , care sunt în apropiere . Ea are o mare varietate de magazine și restaurante , taverne , pizza , cafenele , baruri , îmbrăcăminte și magazine de pantofi , bijuterii , supermarketuri , agenții de închirieri auto și medic .

Nu ratați să vizitați plajele uimitoare de la Pefkari , San Antonio , Rosogremos , Psili Ammos , Metalleia , și Livadi . Toate acestea sunt situate foarte aproape de Potos , și au ape de cristal albastru și nisip auriu , ideal pentru înot , plajă și relaxare .