Villa Olivia

locaţie
Golden Beach, Thassos, Grecia, 64002
telefon
+30 69432 20995
E-mail
info@villa-olivia.gr
website
http://www.villa-olivia.gr

Vila Olivia este situata în apropiere de Golden Beach din Skala Panagia, care are una dintre cele mai frumoase plaje de nisip de pe insula Thassos. Golden Beach este la doar 200 de metri distanţă, unde veţi găsi nisip fin si apa putin adânca, şezlonguri, umbrele şi sporturi nautice.

Vă oferim două apartamente spaţioase şi un studio, toate de calitate si confort, care pot dormi între 2-4 persoane. Vila Olivia este într-o atmosferă liniştită, care oferă o frumoasă grădină, loc de joaca, un grătar în aer liber, precum şi un bar unde vă puteţi relaxa şi bucuraţi-vă de cafea, băuturi, cocktail-uri şi seara. Noi oferim acces gratuit la internet wireless, parcare, si orice altceva ce putem pentru a asigura o experienţă de vacanţă relaxantă şi fără griji pentru oaspeţii noştri.

Suntem convenabil aproape de multe restaurante, cafenele, piete super, snack baruri, auto si inchirieri motociclete, servicii de taxi şi de transport cu autobuzul, si multe altele. Golden Beach are tot ce aveţi nevoie pentru a face vacanţa dumneavoastră pe Thassos complete si de neuitat.
de la 01/05/2011 la 20/06/2011 şi a tuturor preţurilor septemper pentru 2 persoane 25 euro şi 30 euro pentru familie