Aeolus Yachting – CROAZIERE PERSONALIZATE

LOCATIE: Docul Potos, Thassos, GRECIA
REZERVARI : +30 6997116056
EMAIL: info@aeolusyachting.com
WEB :www.aeolusyachting.com
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter

CROAZIERE ZILNICE IN THASSOS CU YAHTUL ,

REMARCABILA INSULA THASSOS

Ziua noastra de navigatie include plimbare pe coasta de sud-est a insulei.Prima oprire la distanta va fi la
Panagia unde veti vedea un eco-sistem marin protejat in cadrul acordului UE Natura 2000.Vei vedea pescarusi,cormorani care isi construiesc cuiburi si o sansa de a naviga de a lungul coastei.Este chiar posibil sa vedeti delfini in habitatul lor.Noi va vom oferi o bautura naturala si daca doriti deasemenea puteti face o baie in mare.Dupa o oprire la Capela Salonikos care este peste drum vom porni iarasi lsa drum pe coasta de est a insului.
Linie de coasta frumoasa si vederi impresionante vor face excursia noastra de neuitat.Urmatoarea oprire va fi Giola , o piscina naturala care sa format din pietre.Oportunitate pentru cei care vor sa faca baie in aceasta piscina naturala din piatra.Apoi vom continua calatoria noastra la Manastirea Archagelos si plaja sa retrasa care a fost odata vechi port.Aici la manastire veti avea timp liber pentru a va bucura de locatie si sa pregatim un aperitiv.
Ancora in Aliki va fi unde Phoencia au incarcat marmura Thassian cu milenii in urma.Inotul in apa limpede precum cristalul de langa cariera si scufundatul in apa de mare care este amestecata cu apa proaspata.Vizitati teatrul roman datand din anul 197 i.Hr,ruinele bisericii bizantine construite pe un templu roman si admirati privelistea din largul marii Eggee la nord-est.Aici vom opri pentru masa de pranz ,care va fi pregatita de echipaj.
Vom continua traseul nostru mai la nord de-a lungul coastei de est ,munti acoperiti cu o padure verde profund, spre plaja Paradise.Un loc unde pinii ajung la tarm si insula verde Koinura se afla vizavi.
Vom relua pasii nostri de a se indrepte spre Trypiti pentru o cafea in dupa-amiaza târziu, când soarele atinge orizontul, permitând marii de apa în golf sa straluceasca un frumos rosu purpuriu.

ZIUA PLECARII

Ziua noastra de excursie începe și se termina in Potos sau Limenaria situat în partea de sud a insulei, plecand la 10:00am și se ne vom întoarce la ora 19:00 pm. Excursiile noastre regulate includ propriul brand noua barca de navigatie (Hanse 385), cu un căpitan experimentat și co-capitan.Toate cheltuielile de combustibil și a taxelor, cafea, vinuri locale Thassian și băuturi non-alcoolice sunt incluse în price.While vă sunt de înot, plajă sau se pot relaxa pur și simplu, ne vom pregăti meal.This dumneavoastră vine ca opțiune fie și aperitiv și, desigur in principal cu salată grecească sau un meze tradițional însoțite de ouzo. Nu este inclus transferul la și de la port, dar poate fi ușor de aranjat.
Vă rugăm să ne contactati pentru a afla din timp dacă aveți orice cerințe specifice.