Locatie: Potos, Thassos, Grecia

Web: www.scuba-vas.gr
Telefon: 0030644542974
E-mail: info@scuba-vas.gr

Începeţi scufundările cu noi!
PADI Dive Center, primul deschis pe insula Thassos, în 2005, când legea greacă de scufundări a fost schimbata , pentru deschiderea majoritara a domeniilor pentru activităţile de scufundare.
Vasilis Vasiliadis este proprietarul şi instructorul principal al Dive Center, un Instructor Personal PADI IDC, el are o experienta mare în agreement dar şi tehnici comerciale de scufundări . Are formarea profesională ca instructor în cadrul Forţelor speciale grecesti din 1976.
Deşi Dive Center este situat în Potos, pe insula Thassos, în partea de nord a Greciei, sediul său principal, care a fost deschis în 1993 este situat pe continent, în oraşul Drama.
Vasilis, proprietarul este bine calificat, după o carieră militară care se întinde pe 30 de ani, în cazul în care în calitate de ofiţer a antrenat şi instruit pentru “Forţele speciale de grecesti .
Din martie până în octombrie facem scufundari de formare şi scufundari de agrement de zi cu zi. Noi organizam excursii atât în Grecia cât şi în străinătate. Toată lumea care se scufundă cu noi se va bucura de apele limpezi şi albastre , sa înoate sau să vizitaţi situri arheologice din zonă.
În timpul iernii scufundarile noastre au loc în zona Kavala şi mai specific în Nea Iraklitsa.
Ca şcoală ne-am asumat iniţiativa de curăţare a plajelor şi in porturi, deoarece noi credem că natura trebuie să fie protejata şi respectata .
Dive Centerul nostru urmează liniile directoare stricte emise de PADI, cea mai mare organizatie din lume pentru scufundari de agrement, scopul său principal fiind de siguranţă stagiarilor. Utilizarea modernă audio – vizuale şi experienţa de lucruri nostru specializat, noi va vom ajuta să ajungeti la nivelul dorit de pregătire, care va permite, de asemenea, să vă bucuraţi de frumuseţea acestei lumi subacvatice.
Toti instructori asistenţi sunt pregătiţi la cele mai înalte standarde de PADI, cea mai mare organizaţie de scufundări de agrement din lume. Şcoala şi toate sunt asigurate de către personalul DAN Europa, compania de asigurări pentru scafandri în Europa.
Noi oferim toate programele PADI:
PADI este cea mai mare organizatie din lume pentru scufundari de agrement. Experimentaţi prima scufundare pentru a afla mai multe cu noi.
Skin Diver sau snorkeling, Discover Scuba Diving programul, Open Water Diver şi Scuba Diver, apa avansată Open, Rescue Diver, Divemaster, Asistent Instructor .

Suntem pregatiti sa va oferim toate acestea, şi mai mult, impartasim cu tine experienţa noastră, care se sprijină pe mai mult de 30 de ani de formare greu şi de predare în forţele greceşti speciale, care lucrează pe platformele petroliere, luând parte la operaţiunile de salvare şi de organizarea de excursii de scufundare .
Între condiţiile de siguranţă şi de distracţie este o legătură de nezdruncinat. Dacă doriţi să aflaţi, dar nu sunteti destul de pregătiţi pentru a lua un pas hotărâtor într-un curs de certificare, Discover Scuba Diving va permite să încercaţi scufundări pentru a vedea dacă vă place.
Descopera Scuba Diving pentru incepatori , cel mai popular curs de o zi. Participantii pot fi într-o stare bună de sănătate generală şi copii de peste 10 ani si se vor scufunda de mână cu un instructor. Deveniti un scafandru prin participarea la cursurile PADI.
Între vis şi realitate este doar un pas mic, astfel mergeti mai departe şi puteti lua licenţa, începeti explorarea de către dumneavoastră peste tot in jurul lumii. Pentru incepatori, cursurile au loc într-un mediu sigur si prietenos, în piscină sau la malul mării, atunci când vremea permit, locuri bine cunoscute, sub supravegherea directă şi continuă a instructorilor nostri.
Eşti deja un scafandru?
Perfectiunea nu este o caracteristică umană, dar nu trebuie niciodată să oprească din învăţare.
Nu credeţi că a fost interesant pana acum?
Mai mult şi mai mult te asteapta . Aflaţi totul despre navigare, căutare şi recuperare, pentru a îmbunătăţi tehnicile de flotabilitate , capturati într-un mod profesionist amintirile dumneavoastră subacvatice în imagini şi filme, de a explora epave si pesteri. Ti-a placut de viaţă marină în timpul zilei? Aflaţi cum si descoperiti obiceiurile sale şi diversităţile în noapte, într-o lumină nouă. Faceţi cunoştinţă cu noi specii şi învatati să recunoasteti a le proteja . Aflaţi cum să va scufundati mai mult si de a lua prima suflare de aer cu mai mult de 21% oxigen. Totul este distractiv, plăcut şi în condiţii de siguranţă atunci când ştii legile pe care isi desfasoara activitatea , aşa se învăţa fizica de scufundări, pentru a afla istoria pentru a nu repeta aceleaşi greşeli.
Aflaţi la curs totul pentru a răspunde într-o situaţie de urgenţă, să învaţati a comunica, de a soluţiona o gamă largă de probleme şi – de ce nu? –Pentru a Conduce alti scafandri .
Pasul în “extremă” partea de scufundări, cu tehnică de scufundare, care este de a lua scafandrii experimentati si calificati mult mai profund decât în scufundări de agrement .
Descopera lumea subacvatica într-un mod sigur şi responsabil, dar distractiv în timpul nostru de scufundare.
Doar o dată pe sub apa este suficient pentru a face să vă doriţi să va intoarceti . Vino alături de noi pentru a începe explorarea in altă lume!
Noi predam în limba engleză, greacă, română, bulgară.