Express Service

Locatie : Potos, Thassos, Greece

Telefon non-stop
1154

Website
www.expressservice.gr

Cea mai mare companie de ASISTENTA RUTIERA din Grecia se regaseste si in insula Thassos. Tractari auto , service auto mobil , service auto dotat la standarde europene .
Realizarea ideii pentru o acoperire integrală şi deplină asistenţă rutieră a început în 1975 în Salonic, de pe atunci nou-infiintata EXPRESS SERVICE .
Încă de la primele etape ale dezvoltării sale, EXPRESS SERVICE a fost distins pentru calitatea serviciilor, precum şi pentru a demonstra atenţie specială în tratamentul conducătorului auto şi a pasagerilor colegii Aceasta este combinaţia pe care o distins compania de altele în domeniu şi a adus-o foarte repede la partea de sus a rang, un loc pe care-l drept deţine în ziua de azi.
EXPRESS SERVICE  a fost primul care a combina asistenţă rutieră şi Servicii de supraveghere vehicule care respectă la Ministerul Transporturilor (MOT) de încercare în Grecia, o contribuţie la “accidente mai puţine – îmbunătăţirea condiţiilor de mediu”
Contribuţia exemplară faţă de “vehiculului şi a fiinţei umane”, precum şi promptitudinea absolută şi pentru membrii săi, compania pe loc într-un top european, precum şi un nivel mondial.
Pentru toate aceste motive, compania a fost de cinci ori acordate QualityAwards de la organismele europene şi universale. În plus, EXPRESS SERVICE este prima companie care a achizitionat ISO 9001 Sistemul de Management certificat de calitate pentru serviciile sale. Posedă cunoştinţe şi de putere, de înaltă calitate a serviciilor şi un sistem integral, noi ne straduim spre o contribuţie efectivă faţă de “vehicul şi a fiinţa umana”

Sprijin pentru vehicul şi fiinţa umană!

Pentru asistenţă rutieră locală apel 1154 de oriunde în Grecia, prin telefonul mobil sau fix, 24 de ore pe zi.