Skala Rachoni

Pe coasta de nord-vest de insula Thassos mai puţin de 5 km de Skala Prinos şi aproape 13 de kilometri de Thassos Town, într-o campie fertila acoperita în măslini, oraşul Skala Rachoni a apărut în mod constant în ultimii ani.

Apa este linistita şi limpede ca cristalul şi perfecta pentru copii mici. Pe plaja veti gasi mai multe posibilitati de a va distra si chiar si sporturi marine. Kavala orasul de pe continent se vede foarte bine in zilele senine, iar noaptea ca o ploaie de licurici.

Tot aici gasiti si cel mai mare super market de pe insula la care puteti gasi diverse produse incepand de la de cele pentru plaja pana la diverse sortimente de mancare .

Există restaurante şi taverne excelente în oraş şi de-a lungul plajei, precum şi café-baruri şi o benzinarie. Există locuri de cazare, de asemenea, multe si bune disponibile aici. Skala Rachoni este un sat liniştit şi un loc ideal pentru cei ce cauta vacanţe liniştite şi relaxante. De asemenea, este convenabil situat în apropiere de toate oraşele mai mari care sunt distractive pentru cumpărături şi a privi marea.

Este rapid şi uşor pentru a ajunge aici, indiferent din ce parte se vine cu feribotul.